Harrastukset

Harrastukset

Pitäisi kai sanoa tähän alkuun, että luen kirjoja. Mutta eihän sitä lasketa harrastukseksi. Kaikkihan lukevat. Tai ainakin niin sen pitäisi olla. Sehän on vähän sama asia kuin veden juonti tai hengittäminen. Elämän elinehto, josta ei tingitä. Olen myös Aku Ankka ja Tex Willer fani henkeen ja vereen. Hornan kekäleet soikoon ja kautta mefiston parran!
Lukemisen lisäksi tykkään lenkkeillä ja ulkoilla luonnossa.

Jotain mediaseksikkäämpääkin pitäisi tähän harrastuslistaan taikoa, jottei tule aivan liian tylsä kuva minusta. Joten asiaan: pidän suuresti hamstereista. Minulla (meillä) on seurana tälläkin hetkellä yksi sellainen. Helmenvalkea venäläinen kääpiöhamsteri, kolmen kuukauden ikäinen Mörkö-tyttönen. Tykkään myös monenlaisista muista eläimistä, niin pienemmistä kuin suuremmistakin.

Harrastan satunnaisesti myös vaeltamista (vähintäänkin kerran vuoteen, mielellään kahdesti), valokuvaamista ja hylättyjen rakennusten tutkimista (eng. urban exploring). Näin luontoihmisenä olen innostunut erityisesti makrokohteiden kuvaamisesta. Metsässä kun on niin kiva liikkua nenä ja putki kiinni puussa jäkäliä tai kuoriaisia kuvaten. Ja joskus lintujakin on ihan mukava bongata kameran kanssa. Yllättäen, kuten ehkä jo arvaatkin, tykkään myös valokuvata hylättyjä rakennuksia.

Olen myös kiinnostunut videopelaamisesta ja eSports-genrestä. Nykyään tosin aikaa ei liiemmin ole tähän puuhaan, mutta erä tai kaksi StarCraftin parissa tekee välillä ihan hyvää pitkän päivän jälkeen. Protoss op.

Alla seuraa hieman todistusaineistoa.

X